Kevin Burud på pallen i sesongens siste EM runde

Postet av Norges Motorsportforbund den 24. Nov 2022

Helgen 29.-30. oktober ble fjerde og siste EM runde arrangert i Rüdersdorf i Tyskland, og Kevin Burud endte på en knallsterk 3. plass!

Kevin stilte i klasse E2, og kjørte denne helgen 450cc, mot normalt 250cc

-Jeg hadde lave skuldre og små forventninger denne helgen, da jeg tidligere i år kun har kjørt 250cc, forteller Burud.

Lørdagen ble det kjørt krevende tester, og til tross for noen feil her og der, fikk Burud kjørt seg inn og endte på en 7 plass. Litt dramatikk ble det lørdagen da Kevin måtte stoppe inne på siste enduro testen for å hjelpe en fører som var hardt skadet, så det var en uhyggelig avslutning på dagen.

Til tross for dette startet søndagen bra og Burud kjørte seg jevnt oppover listene, og ledet inn mot siste enduro testen med 3 sekunder

– Jeg følte meg pigg og klar for kamp på søndag. Gjorde en liten feil mot slutten og 2 italienere fant et ekstra gir, så måtte ta til takke med 3 plassen, noe jeg er ekstremt godt fornøyd med, sier Kevin Burud entusiastisk.

Det var bare 13 sekunder opp til vinneren Giuliano Mancuso og var fattige 5 sekunder bak 2 plassen som gikk til Nicola Recchia.

Kevin Burud tar den sterke pallplassen i sesongens siste løp med seg inn i forberedelsene mot neste sesong!