Spennende program på søndag under MSK!

Postet av Norges Motorsportforbund den 24. Nov 2022


Det nærmer seg Motorsportkonferansen og en innholdsrik helg står foran oss. 

Husk at du på søndag bør ta turen til Quality Airport Hotel Gardermoen. Da vil både ekspertene dele av sine erfaringer og du vil kunne høre om verdibasert ledelse.

 Foredrag (søndag) : Ekspertene deler! 0930-1330

I forbindelse med å bygge en langsiktig delingskultur i motorsporten har vi hentet inn noen av de beste utøverne vi har og har hatt. Disse skal dele erfaring innen forskjellige tema som er dagsaktuelle for våre medlemmer. Vi har som mål at klubber, utøvere, foreldre og trenere osv. kan ta med seg erfaringene videre i sin hverdag og anvende denne. Vi får besøk av Sondre Haga, Pål Anders Ullevålseter, Marit Strømøy, Kenneth Gundersen og Ailo Gaup. Foredraget er for alle som ønsker og avsluttes med en Q&A hvor salen kan stille spørsmål til utøverne.

Foredrag (søndag): Verdibasert ledelse i idrettslag! 1100-1300

Hvordan kan klubber forebygge for uheldige og uønskede hendelser i egen klubb og på egne arrangementer, og legge til rett for en aktivitet som flere opplever seg inkludert i? NMF inviterer til foredrag med workshop hvor klubbenes delegater kan få innsikt i problemstillinger som plager norsk idrett, også motorsporten, og hvilke verktøy klubbene har til sin rådighet. Temaene for dette foredraget er alkohol og seksuell trakassering.

Så bli med på søndag!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.